LEREND TRANSFORMEREN – nieuwe WORKSHOP voor 2019

Tijdens de WORKSHOP- LEREND TRANSFORMEREN – neem ik je mee op reis in het onderbewuste en onbewuste. Zodra wij die reis beginnen, zijn wij op weg naar nieuwe GROEIMOGELIJKHEDEN en leren wij onszelf dieper kennen.

WAAROM: Een actief groeiproces begint met bewustwording en inzichten. Het is belangrijk om de verbanden en verbindingen te zien in wat we hebben geleerd als kind. Het erkennen van die invloed op ons gevoelsleven en wat er in onze menselijke ontwikkeling gewond of zoek is geraakt, brengt ons weer een stap verder in ons daarvan losmaken. Onze bewustwording laten groeien kunnen we door onze gevonden inzichten om te vormen naar een nieuwe manier van kijken en voelen over onszelf en door te DOEN wat onze waarde als mens laat groeien. Een nieuwe relatie met onszelf aangaan is het begin van ons persoonlijk transformatie-proces. Een onderzoek naar nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden.

WAT: De workshop vormt een dieptereis in het vinden van grotere bewustwording en heldere inzichten over onze mogelijkheden. Van Machteloos naar Zelfbepalend. Van Angstig naar Moedig. Van Onbewust naar Zelfbewust. Van Vastlopen naar Nieuw Perspectief zien/ervaren. Er wordt essentiële informatie gegeven over bewustwordingsprocessen. Daarnaast zal er praktische interactie zijn en zal ik je diepgaande vragen stellen en opdrachten geven om je zelfonderzoek op een dieper niveau te beginnen.

VOOR WIE: voor iedereen die te maken heeft met (terugkerend) vastlopen in het leven op belangrijke gebieden. Voor iedereen die behoefte voelt aan vernieuwing, grotere zelfkennis, meer rust en innerlijke vrijheid. Voor iedereen die nieuwe mogelijkheden wil ontdekken in zichzelf. Voor iedereen die de invloed van het (pijnlijk) verleden graag achter zich wil laten.

TIJD

De interactieve WORKSHOP  duurt 2,5 uur.

DATA

Volgt op korte termijn, maar altijd op een zondagmiddag!

LOCATIE

Amsterdam Centrum (adresgegevens ontvang je 1 week vóór de workshop omdat we van meerdere locaties gebruik maken)

 

De reguliere prijs van deze workshop is € 129 maar ik bied hem deze maand voor € 79 (ex btw) aan 

Hier het aanmeldformulier om deel te nemen. Wees er tijdig bij, er zijn slechts 30 plekken beschikbaar.

*Met het insturen van je aanmelding, ga je akkoord met het privacybeleid en aanmeld- en annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op deze website.

Ik bied jou deze workshop laagdrempelig aan, zodat je kunt kennismaken met het © Lerend Transformeren Principe. Meer dan 30 jaar expertise en opleiding op het gebied van verandering, versterking, psychosociale en psychologische problematiek en een combinatie van training, counseling, positieve en sociale psychologie en diepte-advies zet ik heel graag voor jou in. Ik begroet je graag tijdens deze interactieve workshop.

Je kunt mij ook vinden op facebook met een pagina en groep waar ik regelmatig informatie plaats over al deze thema’s.

Klik hier om naar facebook te gaan

Betrokken groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk