Eigenwaarde & Zelfliefde vergroten

Tijdens de WORKSHOP- eigenwaarde & zelfliefde vergroten – neem ik u mee op reis in het onderbewuste en onbewuste. Zodra wij die reis beginnen, zijn wij op weg naar nieuwe GROEIMOGELIJKHEDEN.

WAAROM: Een groeiproces in eigenwaarde en zelfliefde begint met bewustwording en inzichten. Het is belangrijk om de verbanden en verbindingen te zien in wat we hebben geleerd als kind. Het erkennen van die invloed op ons gevoelsleven en wat er in onze menselijke ontwikkeling gewond is geraakt, brengt ons weer een stap verder in ons daarvan losmaken. Eigenwaarde en zelfliefde laten groeien kunnen we door onze inzichten om te vormen naar een nieuwe manier van kijken en voelen over onszelf en dat te doen wat onze waarde als mens laat groeien. Een nieuwe relatie met onszelf aangaan is het begin van het vergroten van onze eigenwaarde en zelfliefde.

WAT: De workshop vormt een dieptereis in het vinden van grotere bewustwording en heldere inzichten over onze mogelijkheden. Van Machteloos naar Zelfbepalend. Van Angstig naar Moedig. Van Onbewust naar Zelfbewust. Van Vastlopen naar Nieuw Perspectief zien/ervaren. Er wordt essentiële informatie gegeven over bewustwordingsprocessen. Daarnaast zal er interactie zijn met andere deelnemers en zullen er enkele opdrachten zijn om onszelf te onderzoeken in eigenwaarde en zelfliefde om onze groeimogelijkheden te vergroten.

VOOR WIE: voor iedereen die te maken heeft met vastlopen in het leven door te weinig eigenwaarde & zelfliefde. Voor iedereen die behoefte voelt aan vernieuwing, grotere zelfkennis, meer innerlijke rust en vrijheid. Voor iedereen die nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken om z’n eigenwaarde & zelfliefde te vergroten.

LOCATIE: De workshop wordt gegeven op een uitstekend bereikbare locatie, gratis parkeren met uw auto op zondag voor de deur. Afslag S114 vanaf de Ring A10. En 15 minuten met tram 26 vanaf Amsterdam Centraal Station. Uitstappen bij halte Lumierestraat. Gesitueerd in Blijburg – Amsterdam. De gegevens ontvangt u na aanmelding en ontvangst van uw betaling.

TIJD

De WORKSHOP  begint om 14.30 en eindigt om 16.30 uur (tussendoor is er een korte pauze).

Inloop is tussen 14.00 en 14.30. Koffie, thee en water zijn inbegrepen.

DATA 

Zondag 18 november 2018

Zondag 16 december 2018

Zondag 20 januari 2019

Zondag 17 februari 2019

Zondag 17 maart 2019

Zondag 21 april 2019

Zondag 19 mei 2019

Zondag 16 juni 2019

 

AANMELDFORMULIER

Door onderstaand aanmeldformulier in te sturen, ontvangt u een factuur van € 29,90, ex 21% btw, die u binnen 3 werkdagen voldoet. Inschrijving sluit 5 werkdagen voor de Workshop. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken (30) dus op tijd aanmelden is belangrijk.

Restitutie bij ziekte of overmacht is niet mogelijk. U mag uw plek wel afstaan aan iemand die uw workshop-ticket van u overneemt. U kunt mij dan deze vervangende naam doormailen.

(Met het insturen van uw aanmelding gaat u akkoord met het privacybeleid zoals vermeld op deze website).