Als spreker en auteur geeft Miranda twee splinternieuwe thema-lezingen:

Miranda Nanda Maria van Dijk is een ervaren en bezielde spreker. Regelmatig wordt ze gevraagd een lezing te geven bij zorg-, welzijns- of ggz organisaties, non-profit bedrijven, verenigingen, stichtingen en ook particuliere initiatieven, die geinteresseerd zijn in maatschappelijke psycho-sociale thema’s, die zij graag in het licht zet om wakker te schudden, de geest te verruimen en moed te stimuleren zodoende taboes te doorbreken en de menselijke transformatie-mogelijkheden te belichten, waardoor wij als mens een vrijer bestaan kunnen creëren en ons vastlopen kunnen doorbreken.

Haar thema-lezingen gaan over de veerkracht en transformatie-mogelijkheden die wij als mens hebben om ons (belastend) verleden te overstijgen en de verliezen die wij hebben geleden te kunnen verwerken en om te vormen naar een nieuw perspectief. Vooral de eerste belangrijke fase -het bewustwordingsproces- geeft zij veel aandacht.

Als specialist op het gebied van menselijke transformatie combineert zij meer dan 30 jaar professionele kennis als trainer en counselor (met de nadruk op positieve en oplossingsgerichte psychologie) met haar openhartige ervaringsdeskundigheid.

Miranda behandeld vroeg kinderlijk trauma, menselijke transformatie-processen, existentiele levensvragen, doorbraak-mogelijkheden in vastlopen en de fasen in het herstel- en helingsproces, tijdens haar lezingen.

‘Niets is absoluut, alles is onderhevig aan de eigen betekenis transformeren,’ zegt Miranda.

LEZING 1. TRANSFORMATIE NAAR BEVRIJDING

Over traumatisch verleden en hoe dat te overwinnen. Over alle stappen en transformatie-fasen die er zijn om tot herstel- en heling te kunnen komen.

(haar boek Helende schoonheid van Zelfreflectie gaat over dit ingrijpend psychosociaal thema)

LEZING 2. BIJ WIE HOOR IK?

Over familieloos zijn of niet bij familie horen, maar opgenomen willen worden in een groter geheel en te maken hebben met isolement en eenzaamheid en hoe wij dat kunnen doorbreken.

(haar boek de Vriendschapsfamilie gaat over dit ingrijpend psychosociaal thema)

Deze thema-lezingen kunnen bijgewoond worden indien ze openbaar zijn (er zijn soms besloten thema-lezingen bij organisaties)

Via het contactformulier kunt u contact leggen om een lezing af te stemmen of te boeken. Zowel inhoud, prijs als datum is bespreekbaar. 

Via sociale media worden openbare lezingen aangekondigd en is er mogelijkheid om je daarvoor aan te melden en een ticket te kopen.

Link naar sociale media:

Facebook Pagina