Miranda Nanda Maria van Dijk  

‘Het is mijn missie om mensen te begeleiden in hun proces naar vernieuwing en innerlijke bevrijding’

Miranda Nanda Maria van Dijk (1965) werkt als trainer, counselor, spreker en auteur met veel toewijding met haar onderneming Human Transformation Projects, aan het voelbaar en zichtbaar maken van menselijke transformatie-mogelijkheden. Opgeleid op het gebied van verandering, versterking, psychosociale- en psychologische problematiek, is zij met meer dan 30 jaar ervaring een bevlogen en zeer ervaren professional. Miranda combineert in haar werk positieve, oplossingsgerichte en sociale psychologie, counselling, training en persoonlijk advies. Ook organiseert zij meer dan 20 jaar maatschappelijke initiatieven om mensen in beweging te brengen zodat ze hun doelen kunnen realiseren en hun bewustzijn kunnen vergroten.

Ik had vanaf mijn kindertijd al een fascinatie voor menselijke transformatieprocessen. Mijn eigen traumatisch verleden dat ik overwon, is tevens de intrinsieke drijfveer en vervullende missie geworden om mensen die vastlopen te helpen naar vernieuwing en innerlijke bevrijding.

Na diverse studies op het gebied van verandering, empowerment (versterking), psychologie en psychosociale problematiek, heb ik meer dan 30 jaar ervaring mogen opdoen als professional. Brede ervaring en oprechte betrokkenheid die ik graag inzet om jou te helpen bij elke fase van je transformatieproces waardoor je meer rust, innerlijke vrijheid, acceptatie en nieuw perspectief kunt vinden. Ik gun elk mens een vrij bestaan. Harmonie en levensgeluk zitten in onszelf. De weg om dat bloot te leggen begeleid ik heel graag. Het programma lerend transformeren, het commitment traject en de workshops gaan naar de kern van mensen waardoor het groei- en transformatieproces in gang wordt gezet en vernieuwing mogelijk wordt! 

Klik op deze link naar haar persoonlijke website

0 thoughts on “H T P – Eigenaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.