Indien u met een specifiek probleem rondloopt, wat u graag daadkrachtig wilt aanpakken in enkele sessies, dan is het mogelijk om deze diepte-sessies los te boeken. Het gaat hierbij om lichtere problematiek, waar u wel hulp bij nodig hebt om het perspectief te verruimen en weer regie over uw leven te krijgen. Het gaat hier dus niet om een langdurig proces met diep gewortelde patronen, wat veel meer tijd en intensieve begeleiding vraagt.

Ik maak tijdens de diepte-sessies gebruik van positieve- en oplossingsgerichte psychologie. Existentiële vragen, korte oefeningen, kern-onderzoek en visuele opdrachten maken onderdeel uit van uw begeleiding. Ik zet dat in wat bij u persoonlijk past en werkt.

Tijdens de intake of het telefonisch adviesgesprek kunnen we samen bekijken of deze begeleiding geschikt is om u te helpen met waar u aan wilt werken en een oplossing in wilt.

U kunt voor de aanvraag van een kosteloos adviesgesprek of het plannen van een persoonlijke intake het contactformulier gebruiken.

De diepte-sessies vinden plaats in Oosthuizen, uitstekend bereikbaar per auto of bus (bus 314 uit Amsterdam of Hoorn, halte Oosthuizen Dorp). Oosthuizen ligt 28 km boven Amsterdam.

De routebeschrijving vindt u op deze site.

Losse diepte-sessies van 50 minuten zijn € 50. Aan het eind van de sessie kunt u het bedrag contant voldoen. Er zijn slechts enkele uren per week beschikbaar voor diepte-sessies. We plannen dat in overleg op afspraak in.

Counselling-Praktijk adres: De Wijzend 109, 1474 PG Oosthuizen.

Mocht u veel verder weg wonen, dan kunt u ook kiezen voor het online Creatiekracht, zodat we een Counselling-Skypesessie kunnen inplannen.

De Commitment Trajecten & Transformatie-Trainingen zijn voor mensen die intensievere begeleiding vragen. Die sessies duren ook 90 en 120 minuten. Deze sessies en trainingen zijn vanaf 2020 niet meer te boeken.