SKYPE-SESSIES MET IMPACT

Voor mensen die praktisch met een concrete issue aan de slag willen of hun wensen nu echt willen concretiseren, maar vastlopen in hun gedachtestroom en impasse. Voor mensen die kortdurend begeleid en geïnspireerd willen worden en handvatten willen krijgen hoe dingen aan te pakken, of dingen helder willen krijgen en vooruitgang willen boeken. Het betreft de gebieden, relaties, werk en zingeving. Via het adviesgesprek kunnen we samen bepalen of we van start gaan. Het betreft 4 skype-sessies per maand. Je kunt telkens weer een maand verlengen. De skype-sessies duren 35 minuten.

Achter je laptop sturing en ondersteuning krijgen voor de doelen en wensen die jij hebt op het gebied van je relaties, je sociale leven, je werkleven of je wensen op het gebied van zingeving (en het omvormen van stagnatie). Dat is waar CREATIEKRACHT voor staat.

Bij interesse kun je via AANVRAAG ADVIESGESPREK contact met mij opnemen, zodat wij een en ander helder kunnen afstemmen met elkaar.

De kosten van CREATIEKRACHT per maand bedragen € 150 ex 21% btw. Deze worden maandelijks in rekening gebracht: Vóór de eerste skype-sessie 50% van de factuur en na de 4e skype-sessie de laatste 50%.

Het gaat er tijdens de sessies om dat we samen toewerken naar de realisatie (op een praktisch niveau) van de doelen en wensen die jij jezelf hebt gesteld. Ik maak hierbij gebruik van methodieken uit de positieve en oplossingsgerichte psychologie.

(Door het insturen van je aanvraag of aanmelding, ga je akkoord met het privacybeleid zoals onderaan vermeld op deze website).