LEREND TRANSFORMEREN

Tijdens de WORKSHOP- LEREND TRANSFORMEREN – neem ik je mee op reis in het onderbewuste en onbewuste. Zodra wij die reis beginnen, zijn wij op weg naar nieuwe GROEIMOGELIJKHEDEN en leren wij onszelf dieper kennen.

WAAROM: Een actief groeiproces begint met bewustwording en inzichten. Het is belangrijk om de verbanden en verbindingen te zien in wat we hebben geleerd als kind. Het erkennen van die invloed op ons gevoelsleven en wat er in onze menselijke ontwikkeling gewond of zoek is geraakt, brengt ons weer een stap verder in ons daarvan losmaken. Onze bewustwording laten groeien kunnen we door onze inzichten om te vormen naar een nieuwe manier van kijken en voelen over onszelf en door te DOEN wat onze waarde als mens laat groeien. Een nieuwe relatie met onszelf aangaan is het begin van ons persoonlijk transformatie-proces. Een onderzoek naar nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden.

WAT: De workshop vormt een dieptereis in het vinden van grotere bewustwording en heldere inzichten over onze mogelijkheden. Van Machteloos naar Zelfbepalend. Van Angstig naar Moedig. Van Onbewust naar Zelfbewust. Van Vastlopen naar Nieuw Perspectief zien/ervaren. Er wordt essentiële informatie gegeven over bewustwordingsprocessen. Daarnaast zal er interactie zijn en zal ik je diepgaande vragen stellen en opdrachten geven om je zelfonderzoek op een dieper niveau te beginnen.

VOOR WIE: voor iedereen die te maken heeft met (terugkerend) vastlopen in het leven op belangrijke gebieden. Voor iedereen die behoefte voelt aan vernieuwing, grotere zelfkennis, meer innerlijke rust en vrijheid. Voor iedereen die nieuwe mogelijkheden wil ontdekken in zichzelf. Voor iedereen die de invloed van het verleden graag achter zich wil laten.

TIJD

De WORKSHOP  duurt 60 minuten.

DATA

Zie de aankondiging en advertenties online (op facebook) en meld je kosteloos aan op de datum die voor jou goed uitkomt.

 

De reguliere prijs van deze workshop is € 89 

Ik bied jou deze workshop kosteloos aan, zodat je kunt kennismaken met mijn © Lerend Transformeren Principe en de intensieve Programma’s, Trajecten en het online Creatiekracht, dat gericht is op de begeleiding van mensen in hun Transformatie-Proces naar Vernieuwing en Innerlijke Bevrijding. Ik heb meer dan 30 jaar expertise en opleiding op het gebied van verandering, versterking, psychosociale en psychologische problematiek en combineer training, counseling, positieve en sociale psychologie en diepte-advies tijdens dit fantastisch werk als trainer en counselor.

 

Klik hier

om naar mijn pagina op facebook te gaan, zodat je je kunt aanmelden voor deze workshop © Lerend Transformeren. Voel je meer dan welkom en begin!

 

Betrokken groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk