LEREND TRANSFORMEREN – nieuwe LIVE-WORKSHOP 2019

Jij loopt vast in je leven. Er gaat van alles niet zoals je het wilt maar je weet niet HOE dat te doorbreken en veranderen.
Je bent nieuwsgierig naar wat © Lerend Transformeren voor jou kan betekenen.
Je wilt proeven of © Lerend Transformeren iets voor je is en wilt ontdekken wat er mogelijk is om tot transformatie te komen naar jouw gewenste vernieuwing.
Kom dan NU naar DE inzichtgevende WORKSHOP LEREND TRANSFORMEREN.

(tijdens de workshop geldt er een vertrouwelijkheidscode, wat betekent dat alles wat er gedeeld wordt tijdens de workshop niet naar buiten toe wordt gebracht, in welke vorm dan ook. Er is dus veiligheid, vertrouwelijkheid en professionaliteit)

Tijdens deze workshop leer je:

– hoe je weerstand ombuigt naar nieuwsgierigheid;

– hoe je je bewustwording kunt vergroten;

– hoe je nieuwe inzichten vindt;

– hoe je vastlopen ontstaat;

– hoe je dat kunt doorbreken en op welke manier;

– Wat dat jou oplevert en brengt;

Ook vertel ik je natuurlijk over mijn programma Lerend Transformeren en het Commitment Traject.

Tijdens de WORKSHOP- LEREND TRANSFORMEREN – neem ik je mee op reis in jouw onderbewuste en onbewuste. Zodra wij die reis beginnen, zijn wij op weg naar nieuwe INZICHTEN EN GROEIMOGELIJKHEDEN en leren wij onszelf VEEL DIEPER kennen.

WAAROM: Een actief groeiproces en werkelijke doorbraak begint met de fase van bewustwording. Het is belangrijk om de verbanden en verbindingen te zien in wat we hebben geleerd in het verleden. Het erkennen van die invloed op ons gevoelsleven en wat er in onze menselijke ontwikkeling gewond of verstoord is geraakt, brengt ons een belangrijke stap verder in ons daarvan losmaken. Het is een diepgaand onderzoek en vraagt nieuwsgierigheid om tot NIEUWE ONTDEKKINGEN en VERBORGEN MOGELIJKHEDEN te komen.

WAT: De live-workshop vormt een dieptereis. Van Machteloos naar Zelfbepalend. Van Angstig naar Moedig. Van Onbewust naar Zelfbewust. Van Vastlopen naar Nieuw Perspectief. Er wordt essentiële informatie gegeven over bewustwordingsprocessen. Daarnaast is er interactie met iedereen en diepgaande vragen en uitdagende opdrachten om jouw zelfonderzoek en groei te activeren.

VOOR WIE: Voor iedereen die te maken heeft met (terugkerend) vastlopen in het leven op belangrijke gebieden. Voor iedereen die behoefte voelt aan vernieuwing, grotere zelfkennis, meer rust en innerlijke vrijheid. Voor iedereen die de invloed van het (belastend) verleden graag achter zich wil laten.

TIJD

De interactieve LIVE-WORKSHOP  duurt 2,5 uur.

Begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

DATA

Zondagmiddag 17 maart.

Zondagmiddag 19 mei.

Zondagmiddag 18 augustus.

Zondagmiddag 20 oktober.

Zondagmiddag 8 december.

LOCATIE

Amsterdam (adresgegevens ontvang je een paar dagen vóór de workshop omdat we van meerdere locaties gebruik maken)

De reguliere prijs van deze workshop is € 97 maar ik bied hem met 50% early bird korting aan voor € 48,50 (ex 21% btw). Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar dus wees er op tijd bij.

Hier het aanmeldformulier om deel te nemen.

*Met het insturen van je aanmelding, ga je akkoord met het privacybeleid en de aanmeld- en annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op deze website.

Ik bied jou deze workshop LIVE aan, zodat je kunt kennismaken met het    © Lerend Transformeren Principe, en wij met elkaar kunnen kennismaken. Meer dan 30 jaar expertise, studie en opleiding op het gebied van verandering, versterking, psychosociale- en psychologische problematiek en mijn combinatie van training, counseling, positieve- , oplossingsgerichte- en sociale psychologie technieken en diepte-advies, zet ik heel graag voor jou in.

Ik zie uit naar je komst!

Je kunt mij ook vinden op facebook met een pagina en groep, waar ik regelmatig informatie plaats over transformatie-thema’s en in de groep geef ik elke maand een live-sessie over transformatie-mogelijkheden.

Klik hier om naar de pagina op fb te gaan

Betrokken groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk,

Sr. Trainer, Counselor, Spreker & Auteur – Menselijke Transformatie.