LEVENSKUNST ONTWIKKELEN

Het inzichtgevende LIVE-SEMINAR 

Er gaat van alles niet zoals je het wilt, maar je weet niet HOE dat te doorbreken en veranderen. Je wilt het liefst je Leven vieren, maar zo voelt het nog niet. Je bent nieuwsgierig naar wat © LEVENSKUNST ONTWIKKELEN voor jou kan betekenen. Je wilt ervaren of het iets voor je is en wilt ontdekken wat er mogelijk is om tot transformatie te komen naar jouw gewenste vernieuwing en versterking. Kom dan NU naar HET inzichtgevende SEMINAR LEVENSKUNST ONTWIKKELEN.

(tijdens het seminar geldt er een vertrouwelijkheidscode, wat betekent dat alles wat er gedeeld wordt niet naar buiten toe wordt gebracht, in welke vorm dan ook. Er is dus veiligheid, vertrouwelijkheid en professionaliteit)

Tijdens dit seminar kun je leren:

– wat levenskunst voor jou betekent en hoe je het kunt laten groeien;

– hoe je weerstand ombuigt naar nieuwsgierigheid;

– hoe je je bewustwording kunt vergroten;

– hoe je nieuwe inzichten vindt;

– hoe je vastlopen ontstaat maar hoe je dat kunt doorbreken;

Tijdens Het seminar- LEVENSKUNST ONTWIKKELEN – neem ik je mee op reis in jouw onderbewuste en onbewuste. Zodra wij die reis beginnen, zijn wij op weg naar nieuwe INZICHTEN EN GROEIMOGELIJKHEDEN en leren wij onszelf VEEL DIEPER kennen en ontdekken wij dingen die we niet wisten.

WAAROM: Een actief groeiproces begint met de fase van bewustwording. Het is belangrijk om de verbanden en verbindingen te zien in wat we hebben geleerd in het verleden. Het erkennen van die invloed op ons gevoelsleven en wat er in onze menselijke ontwikkeling wellicht verstoord is geraakt, brengt ons een belangrijke stap verder in ons daarvan losmaken. Het is een diepgaand onderzoek en vraagt nieuwsgierigheid om tot NIEUWE ONTDEKKINGEN en VERBORGEN MOGELIJKHEDEN te komen.

WAT: Het seminar vormt een dieptereis. Van Machteloos naar Zelfbepalend. Van Angstig naar Moedig. Van Onbewust naar Zelfbewust. Van Vastlopen naar Nieuw Perspectief. Er wordt essentiële informatie gegeven over bewustwordingsprocessen. Daarnaast is er interactie met iedereen en diepgaande vragen en uitdagende opdrachten om jouw zelfonderzoek en groei te activeren op weg naar MEER LEVENSKUNST dus EEN VRIJER LEVEN.

VOOR WIE: Voor iedereen die te maken heeft met stagneren in het leven op belangrijke gebieden. Voor iedereen die behoefte voelt aan vernieuwing en meer rust en innerlijke vrijheid. Voor iedereen die de invloed van het verleden graag achter zich wil laten en wil leren om DE KUNST VAN LEVEN te vergroten en meer ZINGEVING te ervaren.

TIJD

Het interactieve SEMINAR duurt 2,5 uur.

Begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

Tussendoor is er een korte pauze.

DATA

Zondagmiddag 26 mei.

Zondagmiddag 23 juni.

JULI VAKANTIE.

Zondagmiddag 25 augustus.

Zondag 29 september.

Zondagmiddag 27 oktober.

Zondagmiddag 24 november.

Zondagmiddag 22 december.

LOCATIE

Etersheim (in de regio Waterland) op een fantastische locatie, midden in de natuur en meteen aan het prachtige Markermeer.

De locatiegegevens ontvang je een paar dagen voor de datum per email. Het is slechts 28 minuten met de auto van Amsterdam en op 15 en 25 minuten van Hoorn, Alkmaar, Edam enz. Een geweldige plek om jouw LEVENSKUNST te activeren en ontdekken.

De reguliere prijs van dit seminar is € 97 maar ik bied hem met 50% korting aan als kennismaking met mij en HTP Counselling & Training voor € 48,50 (ex 21% btw). Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar dus wees er op tijd bij. (koffie en thee inbegrepen).

Hier het aanmeldformulier om deel te nemen.

*Met het insturen van je aanmelding, ga je akkoord met het privacybeleid en de aanmeld- en annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op deze website.

Ook vertel ik je natuurlijk over mijn onderneming HTP – Counselling & Training en wat er allemaal mogelijk is om te volgen.

Meer dan 30 jaar expertise en opleiding op het gebied van verandering, versterking, psychosociale- en psychologische problematiek en mijn combinatie van training, counselling, positieve- en oplossingsgerichte psychologie en transformatie-advies, zet ik heel graag voor jou in.

Ik zie uit naar je komst!

Je kunt mij ook vinden op facebook met een HTP pagina, waar ik informatie plaats over transformatie-thema’s.

Klik hier om naar de pagina op fb te gaan

Betrokken groet en graag tot binnenkort!

Miranda Nanda Maria van Dijk,

Counselor, Trainer, Spreker & Auteur – Menselijke Transformatie.