Indien u met een specifiek probleem rondloopt, wat u graag kortdurend maar daadkrachtig wilt aanpakken in een paar sessies (3 tot 6), dan is het mogelijk om deze sessies los te boeken. Het gaat hierbij om minder zware problematiek, waar u wel even hulp bij nodig hebt om het perspectief te verruimen en weer regie over uw leven te krijgen. Het gaat hier dus niet om een langduriger proces met dieper gewortelde patronen, wat meer tijd en intensieve begeleiding vraagt.

Ik maak tijdens de sessies gebruik van positieve- en oplossingsgerichte psychologie.

Tijdens de kennismaking kunnen we samen bekijken of een korte begeleiding bij u past en geschikt is om u te helpen met uw probleem.

U kunt voor het maken van een afspraak het contactformulier gebruiken.

De counselling-praktijk is uitstekend bereikbaar per auto of bus (bus 314 uit Amsterdam of Hoorn, halte Oosteinde). Oosthuizen ligt 28 km van Amsterdam.

De routebeschrijving vind u op deze site.

Losse sessies van 50 minuten zijn € 67,50 (ex 21% btw). Aan het einde van de sessie ontvangt u de factuur die per bank direct voldaan kan worden. Deze betaalwijze hanteer ik uitsluitend bij losse sessies, omdat de begeleiding veel korter is dan de langere trajecten en programma’s.

Counselling-Praktijk adres: De Wijzend 109, 1474 PG Oosthuizen.

Mocht u veel verder weg wonen, dan kunt u ook kiezen voor het online Creatiekracht, zodat we wekelijks een Counselling-Skypesessie hebben.

De Commitment Trajecten & Transformatie-Trainingen zijn voor mensen die intensievere begeleiding vragen. Die sessies duren ook 90 en 120 minuten.