Indien u met een specifiek probleem rondloopt, wat u graag kortdurend maar daadkrachtig wilt aanpakken in een paar sessies, dan is het mogelijk om deze sessies los te boeken. Het gaat hierbij om minder zware problematiek, waar u wel hulp bij nodig hebt om het perspectief te verruimen en weer regie over uw leven te krijgen. Het gaat hier dus niet om een langduriger proces met dieper gewortelde patronen, wat meer tijd en intensieve begeleiding vraagt.

Ik maak tijdens de sessies gebruik van positieve- en oplossingsgerichte psychologie. Existentiële vragen, genogram maken, korte oefeningen, kern-onderzoek en visuele opdrachten maken onderdeel uit van uw begeleiding. Ik zet dat in wat bij u persoonlijk past en werkt.

Tijdens de kennismaking kunnen we samen bekijken of deze begeleiding geschikt is om u te helpen met waar u aan wilt werken.

U kunt voor de aanvraag van een kosteloos adviesgesprek of het maken van een persoonlijke afspraak het contactformulier gebruiken.

De counselling-praktijk is uitstekend bereikbaar per auto of bus (bus 314 uit Amsterdam of Hoorn, halte Oosthuizen Dorp). Oosthuizen ligt 28 km van Amsterdam.

De routebeschrijving vindt u op deze site.

Losse sessies van 50 minuten zijn € 67,50 (ex 21% btw). Aan het einde van de maand ontvangt u de factuur die u per bank direct kunt voldoen. Deze betaalwijze hanteer ik bij losse sessies, omdat de begeleiding korter is dan de langere trajecten en programma’s.

Counselling-Praktijk adres: De Wijzend 109, 1474 PG Oosthuizen.

Mocht u veel verder weg wonen, dan kunt u ook kiezen voor het online Creatiekracht, zodat we wekelijks een Counselling-Skypesessie hebben.

De Commitment Trajecten & Transformatie-Trainingen zijn voor mensen die intensievere begeleiding vragen. Die sessies duren ook 90 en 120 minuten.