Hier een overzicht van wat u ontvangt tijdens dit intensieve 6 maanden programma.

Het programma is dus zowel INDIVIDUEEL (specifiek op u gericht tijdens spiegelsessies en skype-sessies) & MET GROEPSDYNAMIEK (dynamiek met anderen oefenen, inzicht krijgen in wat er getriggerd wordt in contact, rollenspellen)

⇒ 6 weekend trainingen (op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00) in Amsterdam (geen overnachting inbegrepen, wel lunch/koffie/thee)

⇒ 6 individuele spiegelsessies van 2 uur (in mijn praktijk of bij u thuis – in Provincie Noord Holland < 50 km)

⇒ 6 individuele evaluatiesessies van 60 minuten (via Skype – u kunt de data zelf inplannen)

⇒ 6 Trainingsmodules (tezamen 36 uur training en persoonlijke kennis vergaren)

  1. Uw Achtergrond & Patronen
  2. Bewustwording & Inzichten (de relatie met uzelf)
  3. Voelen & Doorbreken
  4. Nieuwe Beleving & Perspectief
  5. Integreren & Oefenen (rollenspellen)
  6. Evaluatie & persoonlijk toekomstplan

⇒ Eindevaluatierapport als u het programma doorlopen heeft met handvatten voor de toekomst!

Wetenswaardigheden:

⊗ Maximaal 12 plekken beschikbaar tijdens het programma.

⊗ Iets naar beneden op deze pagina vindt u nog meer details over het programma.

⊗ Tijdens de persoonlijke spiegelsessies gaan we nog dieper in op uw persoonlijke thema’s.

⊗ Tijdens de skype-sessies bespreken we uw vragen en eventuele stagnatie-momenten zodat u vooruitgang kunt blijven boeken.

⊗ Dit programma vraagt uw commitment, inzet en tijd. Dit programma is voor mensen die zich willen committeren aan zichzelf.

⊗ Tijdens ons 45 minuten kosteloos (telefonisch) adviesgesprek bekijken wij nauwkeurig of het programma bij u past omdat we gericht zijn op een zo optimaal mogelijk resultaat.

Locatie 6 Weekendtrainingen

De Roos (Bij Vondelpark)
P.C. Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam

Uitstekend bereikbaar vanaf Amsterdam CS. Tram: lijnen 2 en 5 (halte Paulus Potterstraat hoek Van Baerlestraat) en 3 en 12 (halte Van Baerlestraat hoogte Conservatorium) of lijn 16 (halte Concertgebouw).

Locatie 6 individuele spiegelsessies:

Westerweg 76, 1446 AG Purmerend-Noord (counselling-praktijk).

20 km van Amsterdam, grenzend aan de Middenbeemster. Bereikbaar met OV- bus 304 halte Noordweg, Purmerend Noord, 5 minuten lopen naar de praktijk. Eigen vervoer is het snelst om hier te komen via de A10 en daarna A7.

DE GROEP VOOR 2018 ZIT VOL!

DATA trainingsweekends 2019

Alle data vallen op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 16.00 uur.

26 en 27 januari

23 en 24 februari

23 en 24 maart

28 en 29 april (zondag en maandag ivm koningsdag)

25 en 26 mei

22 en 23 juni

PROGRAMMA LEREND TRANSFORMEREN -DETAILS 

Wat De 6 intensieve weekendtrainingen en de 6 individuele spiegelsessies en 6 ondersteunende online-skype-sessies, zijn bedoeld voor mensen die vastlopen in hun leven en dit effectief willen aanpakken. Door de diepgaande aanpak kan men door dit programma het transformatieproces actief beginnen. Tijdens de weekendtraining is er ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Een kleine groep waardoor er veel ruimte is voor kwalitatieve aandacht voor iedereen en een veilige, professionele begeleiding en rustige omgeving. De weekendtraining en individuele spiegelsessies zijn gericht op doorbraken in bewustwording, inzicht, gevoelsbeleving en actie teweegbrengen.

Door vragen, oefeningen, zelfreflectie-opdrachten en interactie met anderen tijdens de weekendtraining en individuele spiegelgesprekken, leert u stap voor stap uzelf grondig opnieuw kennen, remmende patronen en emotionele blokkades herkennen en begrijpen en de tools om dat te doorbreken. De weekendtraining en spiegelgesprekken bieden een constante spiegel waar u in kunt kijken. We gaan vrij direct naar de kern van uw vastlopen maar behouden uw doel constant als kompas. Tijdens de weekendtrainingen en spiegelgesprekken wordt er gebruik gemaakt van diverse vormen van begeleiding: sociale en positieve psychologie, reflectie-opdrachten, rollenspellen, onderzoeksopdrachten.

Voor wie Voor mensen die vastlopen in hun leven. Mensen die streven naar significante vernieuwing in zichzelf en hun leven waardoor hun kwaliteit van leven, zingevingsgevoelens en perceptie sterk verbeterd. Diepe bewustwording, inzichten vinden en ervaren van binnenuit maakt dat de transformatie kan beklijven.

Waar Een rustige trainingsruimte in Amsterdam, uitstekend bereikbaar met OV. Een counselling-praktijkruimte in de Middenbeemster, 20 km van Amsterdam, met bus en eigen auto prima bereikbaar. Een skype-sessie online op een datum die u zelf kunt inplannen.

Deelnemers worden uitgenodigd om te benoemen, voelen en trotseren. Ze ontvangen tijdens elke module eerst kleine blokjes met heldere uitleg (theoretisch kader) daarna diepgaande en confronterende vragen, opdrachten en oefeningen die uitdagen om diepgaand onderzoek te doen naar alles wat hen tegenhoudt, maar ook hoe men daar doorheen breekt. Daarnaast leert men om opgedane inzichten, bewustwording, gevoelens en nieuw handelen in een evaluatie- en toekomstplan op te schrijven als handvatten voor de nabije toekomst.

AANMELD- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN

Voor Aanmeld- en annuleringsvoorwaarden van dit programma verwijs ik naar de voorwaarden op deze website. Indien het programma is volgeboekt, dan kunt u zich eventueel voor het commitment traject aanmelden of u aanmelden voor de start op een ander moment in het jaar zodat u verzekerd bent van een plaats.

TARIEF VOOR DIT INTENSIEVE HALF JAAR PROGRAMMA

SPECIALE KORTING VAN 200 EURO

OP DE REGULIERE PRIJS VAN € 2.999 ALS JE JE NU INSCHRIJFT!

€ 2.799 ex btw. in één keer. Of € 466 ex btw. in 6 termijnen.

12 dagen/72 uur training. 6 hele dagen persoonlijke spiegelgesprekken. 6 hele dagen skype-sessies, lunches, koffie/thee en water inbegrepen. U betaald voor uw investering in uw proces naar werkelijke vernieuwing & innerlijke bevrijding.

AANMELDFORMULIER

voor eerst het KOSTELOOS ADVIESGESPREK (ná een positief gesprek wordt uw aanmelding pas definitief)

Telefoonnummer (optioneel)