SKYPE-SESSIES MET IMPACT

Voor mensen die hun ideeën en wensen willen concretiseren, maar vastlopen in hun gedachtestroom en impasse. Voor mensen die gestuurd en geïnspireerd willen worden en handvatten willen krijgen hoe dingen aan te pakken, helder willen krijgen wat ze willen en hoe ze dat kunnen realiseren. Het betreft de gebieden, relaties, werk en zingeving. Via het adviesgesprek kunnen we samen bepalen of we van start gaan. Het betreft 4 skype-sessies per maand. Je kunt telkens weer een maand verlengen. De skype-sessies duren 45 minuten.

Achter je laptop sturing en ondersteuning krijgen voor de doelen en wensen die jij hebt op het gebied van je relaties en sociale leven, je werkleven of je gevoelens van zingeving. Dat is waar CREATIEKRACHT voor staat.

 

Indien je interesse hebt, dan kun je via AANVRAAG ADVIESGESPREK contact met mij opnemen, zodat wij een en ander helder kunnen afstemmen met elkaar.

De kosten van CREATIEKRACHT per maand bedragen € 200 ex btw. Deze worden maandelijks in rekening gebracht: Vóór de eerste skype-sessie dien je 50% te voldoen en aan het einde van de maand het restant van de factuur.

Het gaat er tijdens de sessies om dat we samen toewerken naar de realisatie (op praktisch niveau) van de doelen en wensen die jij jezelf hebt gesteld.

(Door het insturen van je aanvraag of aanmelding, ga je akkoord met het privacybeleid zoals onderaan vermeld op deze website).