SKYPE-SESSIES MET IMPACT

Voor mensen die hun borrelende ideeën en wensen willen concretiseren, maar vastlopen in hun gedachtestroom. Mensen die gestuurd en geïnspireerd willen worden en handvatten willen krijgen hoe dat aan te pakken, wat ze willen neerzetten of realiseren. Het betreft de gebieden, relaties, werk en zingeving. Via het adviesgesprek kunnen we samen bepalen of we van start gaan. Het betreft 4 skype-sessies per maand. Je kunt telkens weer verlengen. De skype-sessies duren 45 minuten.

Achter je laptop sturing en ondersteuning krijgen voor de doelen en wensen die jij hebt op het gebied van je relaties en sociale leven, je werkleven of je gevoelens van zingeving. Dat is waar CREATIEKRACHT voor staat.

 

Indien je interesse hebt, dan kun je via AANVRAAG ADVIESGESPREK contact met mij opnemen, zodat wij een en ander helder kunnen afstemmen met elkaar.

De kosten van CREATIEKRACHT per maand bedragen € 200 ex btw. Deze worden maandelijks in 2 termijnen in rekening gebracht: Vóór de eerste skype-sessie 50% en aan het einde van de maand het restant.

Het gaat er tijdens de sessies om dat we samen toewerken naar de realisatie (op praktisch niveau) van de doelen en wensen die jij jezelf hebt gesteld.

(Door het insturen van je aanvraag of aanmelding, ga je akkoord met het privacybeleid zoals onderaan vermeld op deze website).